Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΡΟΚΟΦΕΛΕΡ- ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΑΠΟΜΟΝΩΣΗ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΤΟ 2013

 

Το έγγραφο «2013 Rockefeller Paper» Προέβλεψε απομόνωση, τον θάνατο της ανθρώπινης αλληλεπίδρασης και της Παγκόσμιας Αστυνομίας Υγείας

Στην Παγκόσμια Διάσκεψη Κορυφής για την Υγεία του 2013 στο Πεκίνο της Κίνας, 112 βασικά άτομα από κυβερνήσεις, τον ιδιωτικό τομέα, τους διεθνείς οργανισμούς και άλλες ομάδες, συναντήθηκαν για να συζητήσουν πώς μπορεί να φαίνονται τα επόμενα 100 χρόνια παγκόσμιας υγείας. Στη σύνοδο κορυφής κυκλοφόρησε μια λευκή βίβλος, με τίτλο: Ονειρεύοντας το μέλλον της Υγείας - Dreaming the Future of Health για τα επόμενα 100 χρόνια, η οποία χρηματοδοτήθηκε από το Rockefeller Foundation.


Σε μια ενότητα της έκθεσης που περιγράφει λεπτομερώς ότι ήταν σχετικά σίγουροι οι συμμετέχοντες, υπάρχει μια περιγραφή της ζωής που έχει πολλές ομοιότητες με αυτό που έχει συμβεί ως απάντηση στο Covid, συμπεριλαμβανομένης της απομόνωσης και μιας ολοένα και πιο εικονικής ζωής:

Η αφθονία των δεδομένων, η ψηφιακή παρακολούθηση και σύνδεση ανθρώπων μπορεί να σημαίνει τον « θάνατο της ιδιωτικής ζωής » και μπορεί να αντικαταστήσει τη φυσική αλληλεπίδραση με παροδική, εικονική σύνδεση, δημιουργώντας απομόνωση και εγείροντας ερωτήματα για το πώς διαμορφώνονται οι τιμές σε εικονικά δίκτυα… Η εκπαίδευση θα υποστεί σημαντικές μεταβολές λόγω στη σύγκλιση των γνώσεων από τη γνωστική ψυχολογία και τα νέα διαδικτυακά εργαλεία (chunking, crowdsourcing, chatroom, μαζικά ανοιχτά διαδικτυακά μαθήματα) δημιουργώντας μαθησιακούς χώρους με τις «πολλές έως πολλές» μορφές μάθησης από ομότιμους, εκτός σχολικών τάξεων »(σελ.8)

Στη συνέχεια, η έκθεση προχωρά για να υποθέσει τέσσερα διαφορετικά σενάρια που θα μπορούσαν να συμβούν στο μέλλον, κάτω από μια ενότητα με τίτλο: ΞΥΠΩΝΤΑΣ ΤΟ 2050- Waking Up in 2050. Στο Σενάριο 1, Το ΑΓΩΝΑ ΕΥΡΕΣΗΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΩΝ ΠΟΡΩΝ - Scramble for Health Resources, υπάρχει μια δυστοπική απεικόνιση της ζωής που μπορεί να είναι όπως τον Ιανουάριο του 2050:

«Ζούμε σε έναν ανταγωνιστικό και ανασφαλή κόσμο! Χθες η Global Health Inc έστειλε τα οπλισμένα ρομπότ σε ένα μικρό πειρατικό εργοστάσιο που είχε τρισδιάστατη εκτύπωση δερματικών ιστών για πώληση στο δρόμο στις φτωχότερες κοινότητες μας. Η αγορά για αυτό είναι υψηλή λόγω τραυματισμών από την ανεξέλεγκτη καύση απορριμμάτων θερμότητας, καθώς πολλοί δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά τα νέα τιμολόγια ενέργειας. Υπάρχουν πολλοί θάνατοι από υποθερμία σε φτωχότερους και ηλικιωμένους.

 

Η Global Health Inc ισχυρίζεται ότι το εργοστάσιο δεν είναι εγγεγραμμένο στο ταμείο πλούτου τους, ότι ο ιστός ήταν κατώτερος και ότι εφαρμόζει την παγκόσμια σύμβαση που έχει για την αστυνόμευση της δημόσιας υγείας. Οι άνθρωποι σε φτωχότερες κοινότητες είναι θυμωμένοι καθώς βασίστηκαν σε αυτό το εργοστάσιο για φθηνά προϊόντα και κατηγορούν την Global Health Inc ότι προστατεύει της πατέντες τους. Υπάρχουν φήμες ότι ορισμένοι από το Τμήμα X της πόλης, γνωρίζετε τη μη σχεδιασμένη περιοχή όπου ζουν οι πρόσφυγες της ηλιακής πυρκαγιάς του 2046, καθώς μερικοί από αυτούς έχουν αφαιρέσει τους αισθητήρες παρακολούθησης τους και σχεδιάζουν μια επιδρομή τροφίμων και καυσίμων στα πλούσια προάστια στα νότια »(σελ.13).

Η περιγραφή πώς μπορεί να είναι η ζωή τον Ιανουάριο του 2050, συνεχίζεται:

Πολλοί ανησυχούν για τις πιθανότητες εξάπλωσης των μολυσματικών ασθενειών από το Τμήμα X στη γειτονιά τους. Τα ιδιωτικά τους συστήματα διαχείρισης της υγείας (Ιδιωτικές ασφάλειες) έχουν στείλει καθησυχαστικά μηνύματα ότι καλύπτονται στα πακέτα τους με ένα σύστημα παρακολούθησης – ανίχνευσης χωρίς σφάλματα που είναι ικανό να ανιχνεύσει οποιαδήποτε ασθένεια, και τους υπενθυμίζει να διασφαλίσουν ότι έχουν πραγματοποιήσει τους ετήσιους ελέγχους αισθητήρων τους »(σελ.13).

Στο Σενάριο 2: Υγεία εάν το κάνουμε να συμβεί, η έκθεση συζητά την πιθανότητα μιας Παγκόσμιας Υπηρεσίας Προτύπων στο Πεκίνο και ενός κοινού διεθνούς νομίσματος, έως τον Ιανουάριο του 2050:

Ενημερωθήκαμε μέσω τηλεδιάσκεψης από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Προτύπων στο Πεκίνο σχετικά με τους τελευταίους κανόνες που πρέπει να φτάσουν οι πόλεις στο περιβάλλον, την ευημερία, την τοπική παραγωγή και την ανακύκλωση. Έχουμε εκφράσει την ανησυχία μας ότι οι κρατικές αρχές δεν εφαρμόζουν τα πρότυπα. Ο Κοινοτικός Σύνδεσμος Παραγωγών Τροφίμων ρώτησε γιατί τα πορίσματα της αξιολόγησης του 2047 σχετικά με την επένδυση σε πολιτειακές και πολιτικές αρχές δεν εφαρμόστηκαν. Ο εκπρόσωπος της GSA μας είπε ότι πρόκειται για τοπικό ζήτημα, αλλά ο Greg από την CFPA υποστήριξε ότι τα κεφάλαια της τοπικής αυτοδιοίκησης κατέρρευσαν μετά την έγκριση του κοινού διεθνούς νομίσματος (CIC) »(σελ. 14).

Υπάρχουν πολλές άλλες ενότητες αυτού του εγγράφου που αξίζει να σημειωθούν, καθώς παρέχουν πληροφορίες σχετικά με το πώς βλέπουν τα ελίτ δίκτυα το μέλλον. Για παράδειγμα, το έγγραφο υποστηρίζει ότι πιθανότατα θα υπάρξει μείωση της γονιμότητας, μια τάση που βλέπουμε ήδη σε πολλές χώρες:

Οι άνθρωποι θα ζήσουν περισσότερο και η γονιμότητα θα μειωθεί, με τις γυναίκες να ασκούν τα αναπαραγωγικά τους δικαιώματα» (σελ.6).

Η έκθεση σημειώνει ότι οι άνθρωποι πιθανότατα θα «αλληλοεπιδράσουν περισσότερο με την τεχνητή νοημοσύνη» και προβλέπει ότι η επανασχεδιασμός μπορεί να γεννήσει υβριδικά ανθρώπινα-ρομπότ όντα:

Θα αλληλοεπιδρούμε περισσότερο με την τεχνητή νοημοσύνη. Η χρήση της ρομποτικής, της βιο-μηχανικής για την αύξηση της ανθρώπινης λειτουργίας έχει ήδη ξεκινήσει και θα προχωρήσει. Η επανασχεδιασμός των ανθρώπων σε δυνητικά ξεχωριστές και άνισες μορφές μέσω της γενετικής μηχανικής ή των μικτών ανθρώπινων ρομπότ εγείρει συζητήσεις για την ηθική και την ισότητα. Μια νέα δημογραφία αναμένεται να εμφανιστεί μετά το 2030 τεχνολογιών (ρομποτική, γενετική μηχανική, νανοτεχνολογία) που παράγουν ρομπότ, μηχανικούς οργανισμούς, «νανομπότ» και τεχνητή νοημοσύνη (AI) που μπορούν να αντιγραφούν μόνα τους. Οι συζητήσεις θα αναπτυχθούν σχετικά με τις επιπτώσεις μιας επικείμενης πραγματικότητας της ανθρώπινης σχεδιασμένης ζωής »(σελ.7).

Σε σχέση με τη δύναμη των εθνών-κρατών, η έκθεση υποστηρίζει ότι η ισχύς των κρατών μπορεί να μειωθεί περισσότερο, προκαλώντας Μεγα-πόλεις, τοπική πολιτική ταυτότητα, αύξηση κοινωνικού αποκλεισμού, αύξηση ιδιωτικής επιρροής σε όλους τους τομείς του ανθρώπου, διεύρυνση της ελευθέρωσης για πιο ισχυρή παγκόσμια δίκτυα:

Η δύναμη των κρατών και η ικανότητά τους να παρέχουν έναν αποτελεσματικό δεσμό μεταξύ των τοπικών και παγκόσμιων επιπέδων μπορεί να μειωθεί ενόψει των αυξανόμενων Μεγα-πόλεις, της τοπικής πολιτικής ταυτότητας, της αύξησης του κοινωνικού αποκλεισμού, της αύξησης της ιδιωτικής επιρροής σε όλους τους τομείς της ζωής, της διεύρυνσης της ελευθέρωσης και τα ισχυρά παγκόσμια δίκτυα »(σελ.10).

Είναι σαφές ότι αυτή η έκθεση περιλαμβάνει πολλές πληροφορίες σχετικά με το είδος των παγκόσμιων ελίτ δικτύων εξουσίας που βλέπουν να εμφανίζονται, από το θάνατο της φυσικής αλληλεπίδρασης έως ένα παγκόσμιο διεθνές νόμισμα. Το μέλλον δεν αποφασίζεται, ωστόσο, και τελικά, το μέλλον σας θα διαμορφωθεί από εσάς - από αυτό που αποδέχεστε, αντιτίθεστε και επιθυμείτε.

ΠΗΓΗ:https://geopolitics.co/2021/03/21/2013-rockefeller-paper-predicted-isolation-the-death-of-physical-interaction-global-health-police/

ΣΤΟΙΧΕΙ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ BLOG: 

FACEBOOK:Ε.ΣΥ Καλλιθέας ΡΟΔΟΥ
TWITTER: ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΡΟΔΟΥ
INSTAGRAM: esykallitheasrodou
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”
ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ.
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ
ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ http://600dis.oramaellas.gr
50 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ http://cyprus.oramaellas.gr
ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
ΠΡΟΣΟΦΟΡΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ Τ.Χ.Σ.



 

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.