Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΑΜΕ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΗ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ;

 




ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΩΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ https://www.hellenicparliament.gr/ 

ΜΑΣ ΔΙΝΕΤΑΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΑ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ, ΨΗΦΗΣΗ ΝΟΜΟΝ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΡΙΣΜΑΤΑ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ. 

Η ΓΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΥΓΕΙΑ ΣΕ ΤΟΠΙΚΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΓΝΟΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΕΔΩ ΠΟΥ ΦΤΑΣΑΜΕ. 

ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ....

ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ

Δελτίο Επικαίρων Ερωτήσεων


ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ                                                                         

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ                                                

                                                                                                                                 

ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ

Της Παρασκευής 30 Ιουλίου 2021 ώρα 09:00’

 

Α. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ  Πρώτου Κύκλου (Άρθρα 130 παρ. 2 και 3 και 132 παρ. 2  Κανονισμού Βουλής ΚτΒ)

1.- Η με αριθμό 967/22-7-2021 Επίκαιρη Ερώτηση της  Βουλευτού Α΄ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας κυρίας Φωτεινής Πιπιλή προς τον Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, με θέμα: «Πώς οδηγήθηκε ο ΕΦΚΑ σε αυτά τα χάλια;».

 

2.- Η με αριθμό 969/22-7-2021 Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία κυρίας Ειρήνης – Ελένης Αγαθοπούλου προς τον Υπουργό Οικονομικών, με θέμα: «Σε απόγνωση οι ιδιώτες που δραστηριοποιούνται στα Κέντρα Ανοιχτής Προστασίας Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ)».

 

3.- Η με αριθμό 979/26-7-2021 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου του Κινήματος Αλλαγής κ. Βασίλειου Κεγκέρογλου προς τον Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών, με θέμα: «Επίσημη ενημέρωση για την αυξανόμενη και επαναλαμβανόμενη σεισμική δραστηριότητα στην περιοχή του Νομού Ηρακλείου και μέτρα πρόληψης».

 

4.-Η με αριθμό 966/20-7-2021 Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού Λέσβου του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κυρίας Μαρίας Κομνηνάκα προς τον Υπουργό Μετανάστευσης και Ασύλου, με θέμα: «Βίαιες και παράνομες επαναπροωθήσεις μεταναστών και προσφύγων».

 

5.- Η με αριθμό 968/22-7-2021 Επίκαιρη Ερώτηση της Βουλευτού Β2΄ Δυτικού Τομέα Αθηνών της Ελληνικής Λύσης κυρίας Μαρίας Αθανασίου προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Κωφάλαλοι καθηγητές κατέχουν, άγνωστο πως, θέση διδάσκοντα σε Ειδικό Σχολείο δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Πειραιά, όπου οι ΑμεΑ μαθητές, μη όντας κωφάλαλοι, μπορούν να επικοινωνήσουν μόνο μέσω ομιλίας με τους διδάσκοντες».

 

Β. ΕΠΙΚΑΙΡΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ Δεύτερου Κύκλου (Άρθρα 130 παρ. 2 και 3 και 132 παρ. 2 Κανονισμού Βουλής ΚτΒ)

1.- Η με αριθμό 971/23-7-2021 Επίκαιρη  Ερώτηση του Βουλευτή Χανίων του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία κ. Παύλου Πολάκη προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, με θέμα: «Άμεση η ανάγκη διαλεύκανσης του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη».

 

2.-Η με αριθμό 980/26-7-2021 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Ηρακλείου του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ.  Εμμανουήλ Συντυχάκη προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Να μονιμοποιηθούν οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι στη φύλαξη του Πανεπιστήμιου Κρήτης».

 

3.- Η με αριθμό 983/26-7-2021 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ -Προοδευτική Συμμαχία κ. Αλέξανδρου (Αλέκου) Τριανταφυλλίδη προς τον Υπουργό Δικαιοσύνης, με θέμα: «Ερωτηματικά και προβληματισμός μετά τις αποκαλύψεις του Αναπληρωτή Υπουργού Υγείας σχετικά με αμετάκλητες καταδικαστικές αποφάσεις που αφορούν ιατρικά λάθη και δεν ανακοινώνονται στον οικείο Ιατρικό Σύλλογο».

 

4.-Η με αριθμό 981/26-7-2021 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος κ. Ιωάννη Δελή προς την Υπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων, με θέμα: «Προσλήψεις Αρχειονόμων - Βιβλιοθηκονόμων για τη λειτουργία της Εθνικής Βιβλιοθήκης και των Δημοσίων Βιβλιοθηκών».

 

5.- Η με αριθμό 984/26-7-2021 Επίκαιρη Ερώτηση του Βουλευτή Β2΄Δυτικού Τομέα Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία κ. Παναγιώτη Κουρουμπλή προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεων, με θέμα: «Καταχρηστικές, άδικες και ανορθολογικές χρεώσεις των τραπεζών σε βάρος πολιτών και μικρομεσαίων επιχειρήσεων».

 

Οι Επίκαιρες Ερωτήσεις που θα απαντηθούν από τον ίδιο Υπουργό ή Υφυπουργό θα συζητηθούν η μία μετά την άλλη.

΄ΠΗΓΗ: https://www.hellenicparliament.gr/Koinovouleftikos-Elenchos/Deltio-Epikairon-Erotiseon

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ BLOG: 
ΤΗΛ 6937248098 - ΕΜΑΙΛ: esy.kallitheasrodou@gmail.com
FACEBOOK:Ε.ΣΥ Καλλιθέας ΡΟΔΟΥ
TWITTER: ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΡΟΔΟΥ
INSTAGRAM: esykallitheasrodou 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”
http://politikosforeas.e-sy.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ.
http://www.e-sy.gr
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ
ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ http://600dis.oramaellas.gr
50 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ http://cyprus.oramaellas.gr
ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
http://dimoi.oramaellas.gr
ΠΡΟΣΟΦΟΡΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ Τ.Χ.Σ.
http://txs.oramaellas.gr





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.