Disqus Shortname

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Το Νότιο Αιγαίο με το οδικό δίκτυο είναι δεύτερο στην Ευρώπη σε προβλήματα. Σχεδιασμός δεν υπάρχει

 

Το Νότιο Αιγαίο με το οδικό δίκτυο είναι δεύτερο στην Ευρώπη σε προβλήματα. Σχεδιασμός δεν υπάρχει

Για τα θέματα που επιχείρησε να θέσει στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου  και την επίθεση που δέχθηκε  μίλησε σήμερα στον Sky 100,8  ο περιφερειακός σύμβουλος της μειοψηφίας κ. Ηλίας Μάινας

« ‘Οποιος λέει την αλήθεια  προσπαθούν να τον στείλουν σπίτι του.  Δεν θα πάω σπίτι μου. Σπίτι μου  είμαι. Στην οικογένεια μου είμαι και στην ομάδα μου παραμένω. Με ψήφισε ο κόσμος του Επαρχείου Θήρας και αυτόν τον κόσμο δεν θέλω να τον διαψεύσω»  δήλωσε  ο κ. Ηλίας Μάινας με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε από την περιφερειακή αρχή .

« Είμαι περιφερειακός σύμβουλος από το 2003 .Τέτοια χάλια δεν έχω συναντήσει ξανά.  Πίστευα πως θα δημιουργούνταν προϋποθέσεις δημιουργικής λειτουργίας της Περιφέρειας.Μυαλά που ζητούν  εκδίκηση   καταστρέφουν ενώ τα μυαλά που συμφιλιώνονται κτίζουν. Προσπαθούσαν χθες  να με βγάλουν ψεύτη. Είπαν ότι το 2012-2014 δεν  έβαλε τότε η Περιφέρεια χρήματα για τη βελτίωση του οδικού δικτύου.  Αυτό δεν είναι αλήθεια. Έγιναν έργα και υπάρχουν και οι αποφάσεις», δήλωσε ο κ. Μάινας

«Κατά την άποψη τους δεν έγιναν έργα. Από το 2016 και μετά έχω όλα τα στοιχεία με αριθμούς πρωτοκόλλων.  Για την ενίσχυση των Τεχνικών Υπηρεσιών πιέζουν και αυτοί για να ενισχυθούν οι υπηρεσίες με προσωπικό. Στις 23.09.16  το έργο μελέτη συντήρηση οδικού δικτύου με ποσό   1.250.000 ευρώ δεν έγινε ποτέ», τόνισε ο κ. Μάινας που αναφέρθηκε αναλυτικά στα αιτήματα για τη συντήρηση του οδικου δικτύου της Θήρας.

«Δεν έγιναν τα έργα μέχρι σήμερα. Ας το κάνουμε από σήμερα. Η Σαντορίνη και γενικά τα νησιά μας είναι σε άσχημη  κατάσταση σε ότι αφορά τα οδικά δίκτυα. Ειδικά η Σαντορίνη είναι προορισμός πρώτης γραμμής τουριστικής. Πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στο οδικό δίκτυο της», τόνισε.

Παρεμβαίνοντας στη συζήτηση το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΜέΡΑ 25  ο κ. Μπαράκας τόνισε πως δεν θα γίνει βελτίωση του οδικού δικτύου.

«Το Νότιο Αιγαίο με το οδικό δίκτυο είναι δεύτερο στην Ευρώπη σε προβλήματα. Σχεδιασμός δεν υπάρχει», τόνισε ενώ αναφέρθηκε και σε σύμβαση που έχει γίνει με επιχειρηματία για παρεμβάσεις στο οδικό δίκτυο.

« Άποψη για τα προβλήματα του οδικού δικτύου της Σαντορίνης έχουν οι ταξιτζήδες. Με πείραξε το γεγονός ότι είπαν ψέματα. Ο δρόμος αεροδρόμιο Οίας ήταν  έργο του κ,. Μαχαιρίδη.  Δεν μπορεί να λένε πως η Σαντορίνη πήρε 15 εκατομμύρια. Αυτό έγινε στον Αθηνιό και στο Μονόλιθο είναι αποκατάσταση και όχι βελτίωση»

«Μου έκαναν επίθεση αμυνόμενοι. Σε ποια συνεδρίαση δεν γίνεται αυτό; Πότε δεν σταματούν το διάλογο με την αντιπολίτευση;Εγώ φωνάζω για αυτά που πρέπει να κάνουν και έχουν υποχρέωση. Που είναι;», τόνισε ο κ. Μάινας.

ΠΗΓΗ:  https://www.skyrodos.gr
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ BLOG: 
ΤΗΛ 6937248098 - ΕΜΑΙΛ: esy.kallitheasrodou@gmail.com
FACEBOOK:Ε.ΣΥ Καλλιθέας ΡΟΔΟΥ
TWITTER: ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ ΡΟΔΟΥ
INSTAGRAM: esykallitheasrodou 
ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ:
https://www.eurovouli.gr
ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ “ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ”
http://politikosforeas.e-sy.gr
ΚΕΝΤΡΙΚΗ Ε.ΣΥ.
http://www.e-sy.gr
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ
ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr
600 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ http://600dis.oramaellas.gr
50 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ http://cyprus.oramaellas.gr
ΔΟΜΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΡΓΩΝ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ
http://dimoi.oramaellas.gr
ΠΡΟΣΟΦΟΡΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣ ΜΕΤΟΧΩΝ Τ.Χ.Σ.
http://txs.oramaellas.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.